14.3.08

Ilves sai omale mobiili ja GPSi

Potentsiaalne geopeitur tulemas: mobiili (GPRSiga!) ja GPSiga varustatud ilves luusib Soomaa metsades. Kahju ainult, et nad reaalajas veebi ilvese träkki üles ei pane. Võib-olla rikub liiga privaatsust.

Nüüd aga nädala tsitaat:

Poola endise peaministri Jaroslaw Kaczynski sõnul ei tohiks poolakad saada võimalust osaleda e-hääletusel, kuna internet tõmbab ligi õlut rüüpavaid pornohuvilisi.

(Äripäev)

Seega poolakad peaksid endise peaministri arvates olema Internetist võimalikult puutumata, Eestis aga mobiiliseeritakse ilveseidki (lisaks veel hüljesed, kured ja teised loomad).

Ei tea mis seis on metsas sinilillede ja ülastega, aga linnas päiksepoolsete majaseinte ääres on võilill juba pungadega kevadvalmis. Ja raftingumatkajad on ka juba valmis.

Foto NAGI's: Rätsepa järv Männiku rabas

Pildil: ATVde poolt umbes pooleks sajandiks rikutud Rätsepa järve rabakallas. Ilmselt 50 aasta pärast meenutatakse "tänuga" seda põlvkonda, kes kolemaju pool Harjumaad täis ehitas, ATVde ja džiipidega majade vahel alles jäänud looduse ära lagastas ning kogu põlevkivi ja nafta ära põletas.

Kommentaare ei ole: