6.3.08

CeBITil 2008

CeBITil on uus asi see (minu jaoks), et mõnes hallis on lindid ees ja sissepääs kutsetega. Oodatakse vaid Resellereid, seal lintide taga on rammusam nänn, mida niisama Saksa koolijütsidele ei raatsita kulutada.

Mitu halli on see aasta tühjad. See-eest on suurem tunglemine täis hallides.

Mitu sel CeBITil välja hõigatama pidanud suurt revolutsioonilist toodet on vaikselt puuklotsidena klaaskastide taga - pole valmistooteid valmis jõutud või pole pingutatudki. On vaid maketid lastud treida, ekraanipildid ette kleebitud.

Üks tehnoloogiatootja kutsus pikalt-laialt vestlema VIP ruumi, tulemuseks null. Küsimusele, kas ja millal nad oma maailmakuulsa brändiga Eestisse tulevad, sai vastuseks, et nad ei tohi midagi rääkida ja neil pole kombeks rääkida läbirääkimistest ja vaadaku veebist kus praegu pole midagi üleval. varsti märtsi Arvutimaailmas lähemalt.

Aga muidu on kevadine. Jõevähki pakuti. Ja rabarberit. Kirsid juba õitsevad. Ning Vodafone küsib hotellis 5.95 EUR-i 30 minuti WiFi eest. Hamelnis (Hannoverist lõunas). Sellepärast nüüd juhe kähku seinast välja (või WiFi õhust...).

w-cebit1

w-cebit2

Kommentaare ei ole: