29.1.08

Orlando pildid kommentaaridega

Pildid, nagu ikka, üleval Võrgu-aasa Galeriis. Väike valik.

Esimesel, teisel ja kolmandal lehel ringvaade Disney Worldis asuvalt Boardwalkilt, mis on ümber järve kulgev promenaad Swan and Dolphini, Yacht and Beachi ja Boardwalk Resorti vahel (paari väikese erandiga - mõni pilt ka Disney Hollywood Studios väravate tagant ja üks tänavavaade Kissimmeest.

Neljandal ja viiendal lehel (v.a esimene ja viimane pilt) öö Universal Studios Adventure Islandil. Kõige vägevam atraktsioon seal oli Spidermani interaktiivne kino (3D ja kineetiline elamus), millest pilte pole.

Kuuendal, seitsmendal ja kaheksandal lehel aga Epcot Center ja maailmanäitus. Omapärane väljapanek, täielik koopiate paradiis, mitte miski pole siin ehtne. Aga lapsed saavad ühe päevaga ülevaate maailma erinevatest riikidest ning tuleviku- ja tehnoloogiapargis ka sellest, kuidas maailm koos seisab.

Esimene Florida geocachingu-aare on nüüd ka leitud, teemakohase nimega - Epcot. Tegemist siis virtuaalse aardega, nagu Disney Worldis kombeks, sest turvakaalutlustel demineeritakse igasugused kahtlased aardeanumad. Kuid lisaks näib, et disniländ eemaldab ka kõik virtuaalsete aarete vihjed, sest selle aarde hiiglasuur mikihiirekuju, mis hoidis käes vihjet, oli kogu täiega maha võetud ning lisavihje-lill samuti eemaldatud, nii et aardeleid läks kirja, kui tõestasid muud moodi ära, et kohapeal käisid ja saatsid vihjed kohapeal kättesaadavaist muudest materjalidest (vanadelt postkaartidelt vms). Teise aarde kinnitust pole veel saabunud.

 

Foto NAGI's: Mütsiga lööv kass Foto NAGI's: Öised basseinid

Kommentaare ei ole: