1.1.08

2007 lukus

Nüüd saab 2007. aasta materjalid kõik DVD-dele võtta, sest see aasta on lukus. Ja teha ruumi 2008. aasta asjade jaoks. Kui asjale salvestuslikust poolest läheneda. Millegipärast tuli see esimesena meelde, kuna eelmine aasta lõppes igasuguste üheaegsete tehniliste katastroofidega ja õnneks sai siiski peaaegu 80% asju taastatud.

Kuidas see aastalõpetamine siis käis, saab näha Vihula pildialbumist. Töö käigus träkkisime ära ka Oandu kopraraja (pikk Oandu matkarada oli juba varem träkitud).

Aastavahetus linnast väljas on ikka hoopis teine asi, üle mitme aasta sai linnapaugutamisest eemale. Oli oma paugutamine. Turismitaludega on ka see hea asi, et igaüks on täiesti erinev ja see, kus seekord olime, jälle omapärane. Loomi peetakse muidugi paljudes kohtades turistiatraktsioonina ja niisama ka, aga seekord sai vabadusse pääsenud lambaid tagasi aeda ajada ja öösel näiteks krabistasid kapis hiired. Saun nagu muiste - võtad kapaga kuumaveepajast ja segad tünnis oleva jääkülma veega ning kallad selga. Ei mingit dushshi vms plaaditud eurot. Dushsh oli muidugi teises majas olemas, aga saun ise nagu vanasti. Loomalauda kõrval. Eksootikat igastahes jagub ja koht on sellel Kingu talul ka väga hea - otse kuulsa mõisateekonna ääres teel Viitnalt Palmsesse ja sealt edasi Sagadisse ja Vihulasse. Vihula mõis, muide, vahetas omanikku ja saab peagi peenemaks suuremaks hotelliks. Aga ega see turismitalude seltskonda ära ei tõmba. Tegelikult oli üldse ime, et alles sügisel asja ajama hakates veel selline hea koht saadaval oli. Kõik kohad olid ju täis. Ja kuna majanduskasv jätkub, siis niipea tühjuse käes vaevlemist ei tule.

Foto NAGI's: w-aastavah0708-18

Foto NAGI's: w-aastavah0708-05

Kommentaare ei ole: