29.2.08

Veebruar 29

Tjah, peab midagi 29. veebruaril ka kirja panema, järgmine kord saab alles 4 aasta pärast...

Mul on Outlookis üks kataloog. Sinna kogunevad aeg-ajalt olulisena tunduvad RSS-id. Praegu on seal sellised asjad.

Google´i veebiprojekt - kodututele tasuta voicemail (et nad saaksid uuesti kodu otsida ja tööturule naasta).

3000-kroonine sissekanne: minge Valgehobusemäele suusatama! (Albu vallas tahetakse selle üleskutse eest saada raha 3000 krooni kuus). Uudis siin.

Maja, mille hind kogu aeg tõuseb (aga ikka ei osteta). Siin on näide kinnisvaraärist Eesti moodi. Kui ikka ei osteta, siis tuleb tõsta hinda seni, kuni ostjad asja väärtusest (hinna järgi) aru saavad ja ikka ostavad. Seda maja on juba aastaid müüdud, aasta tagasi maksis veel 400 000.

Päikeseenergia toidab apla USA ära. Energiauudis. Meie sombuses kliimas üsna kasutu uudis... meile sobiks pilveenergia-uudis.

Nüüd me teame, miks kontoris ollakse nii mossis :) Kodubüroolised viivad kontoritöötajate moraali alla.

http://www.lufdesign.com/ ehk lendav propeller - jaapanlased ja korealased ikka oskavad lihtsatest asjadest rõõmu tunda.

Porno sinu digitaalses fotoraamis. Viirused oskavad ka pildiraamidesse imbuda - piinlikud hetked külalistega, kui kaminasimsile ilmuvad tundatud kompromiteerivad pildid.

ERM kutsub jäädvustama vabariigi aastapäeva. Ei tea kas meie tiimikanuumatk Teenuse jõel sai ka ajaloo annaalidesse? teade kadus ilma tagasisideta ERMi meilile nagu mutiauku...

Nonii. 4 aasta pärast jälle :)

Kommentaare ei ole: