17.8.08

Hansapank ja Elisa ka veel rahamaiamad

Hansapank lõpetas suvel võtmeklientidele tasuta Eestisisesed maksed, kuna pangale tundus, et see soodustus pole võtmeklientidele enam vajalik. See pank pole ka enam võtmekliendile vajalik.

Elisa aga saatis pidulikke pressiteateid, kuidas nende klientide arv ikka muudkui kasvab, aga klientidele saadeti koos arvega kiri, kuidas septembrist alates neilt rohkem raha välja lüpstakse. Seda teadet, et m-teenused enam miinimumarve sisse ei lähe, muidugi pressile nii rõõmsalt pressiteatena ei saadetud. Seega - kliendid peavad ise kisama, nii nagu kisati EMT plaani peale hakata minutipõhist kõnearvestust tegema. Äkki on kasu. Ja kui pole, siis on veel odavaid operaatoreid meil valida.

Üks paremaid asju Elisa m-interneti teenustest on m-interneti päevapilet. Teade ütles, et..

Alates 1. septembrist 2008 ei arvestata miinimumarve summasse enam järgmisi M-kommertsteenuseid: M-pilet, M-ostud ja M-parkimine.

m-interneti päevapiletist polnud seal ju sõnagi. Aga Elisal ongi kombeks osa ebameeldivaid asju varjata. Klienditelefon teadis öelda, et m-internetist miinimumarve sees võib ka nüüd suu puhtaks pühkida, maksa juurde, kui kasutad. Kunagi reklaamiti odavaid telefone kõigile klientidele, aga infotelefonilt selgus, et Elisa tasuta ADSLi saajad ei kuulu "kõigi klientide" hulka.

w-kasmu

Pilt pole Hansapanga ja Elisaga seotud.

Kommentaare ei ole: