29.10.08

Mäkiga vol 2

Mäkk oskab ka kinni joosta. Seda teeb põhiliselt Entourage - nojah, Microsofti monstrum ikkagi.

Syncmate, mis pole kah Apple'i enda oma, küll aeg ajalt pipardab ka ja on pannud Windowsi masinas Activesynci aeg-ajalt kinni jooksma ja millegiga konfikti minema, kui telefon, mis Mäkiga just süngitud, talle taha ühendada.

MS Word 2008 for Mac on jube. Määrib teksti laiali, kui skrollid, soperdab stiilidega. Näiteks on kuskilt talle sisse jäänud Times New Roman, mida Mäkk halvasti renderdab ja kui sul on default stiiliks Ariali fondid ja kõik muu ka Arial, ja isegi kui valid kirjastiiliks Arial, tipib teksti ikkagi vahele Timesi fondis. NeoOffice on parem. Eesti keele spellerit Wordile ka ei leidnud. On seda üldse olemas?

NeoOffices oli väga mugav tegutseda. Mäkk sobib tekstisisestuseks. head klahvid, selge ekraan. Ainult punktitihedus on väga väike, menüüd kõik pisikesed ja väsitavad jubedalt silmi. Tuleb teksti suurendada kogu aeg. 200% suurendus teeb juba normaalseks.

Altriba dokk oli mul algul ära peidetud, käepärasem on see ikkagi nähtavaks muuta, mis siis, et võtab ekraani alt ruumi ära.

scrnmac1

Kommentaare ei ole: