24.10.08

Kuidas sünkida Õuna

Picture-janes Mäkk teadupärast ei taha Windowsist eriti midagi kuulda ja Windowsi seadmetega liginemine pole väga õilis üritus Macbookide puhul. Proovime siiski - on ju selline programm nagu Syncmate, mis paaritab Windows Mobile´iga mobiili (PDA) ning Maci arvuti. Tasuta saab sünkida kontakte (mobiilist Address Booki, mugav, kuna sealt võetakse ka meiliaadressid meilikirjutamiseks) ja kalendrit (iCal), raha eest ka kõike muud. Aga ega rohkem polegi vaja.

Syncmate võib sünkida ka Google Calendariga, aga ei soovitaks - mingi jama tekkis, ehk tekkis veel üks lisakalender, mitte ei süngitud PC-arvutist süngitud Outlooki kalendriga, mis seal juba ees oli. Ja miskil hetkel hakati Google´ist tõmbama topelt-meeldetuletusi, mis olid Mäkist mobiiliga PC arvuti Outlooki jõudnud ja sealt ringiga Google Calendariu ja sealt jälle Mäkki. Ei ole sellist asja vaja. Kontaktidega Google´i aadressiraamatus aga sai sünkida küll, muredeta.

Tegelikult piisab, kui PC-arvutis Outlook süngib Google´iga ja Mäkis teeb töö ära Syncmate, sünkides mobiiliga. Mobiil omakorda kannab muudatused üle PC-sse otse Outlooki. Nüüd on igal pool samad kontaktid ja kalendrisissekanded, mida oligi tegelikult vaja.

Nüüd jääb veel õhku küsimus, kuidas vaadata Mäkis veebi-Outlooki täisfeatuuridega, sest OWA teatavasti keelab lisafunktsioonid ära, kui avastab, et see pole Internet Exploreriga PC.

Ongi tehnilise jutuga seekord ühel pool...

Picture2

Kommentaare ei ole: