12.4.08

Toonekurgedel on majanduskasvu pidurdumisest savi

Siin siis eksperimentaalne Silverlightiga otsestriim toonekurekaamerast, esimesed teated ütlevad, et näitab:

Kurekaamera, otse.

Eile selgus, et Drupal + FCK Editor ehk Wordile sarnanev tekstisisestusaken on tavaksautajatele üsna kerge kasutada, Looduskalendri venekeelset osa asuti sellega juba ise sisestama.

Igasuguste riiklike toetuste juures on majandusaksvu pidurdumine ja säästueelarve juba tunda andmas. Kust mujalt siis ikka ministeeriumid kõige kergemini kokku hoiavad kui väljajagatavatelt rahadelt. Palku tuleb ju maksta vastavalt lepingutele sama kõrgeid edasi. Toonekurgedel ja sigadel on sellest aga ükskõik.

Inimesel aga pole ükskõik, kui näiteks üks juhtiv pank otsustab lõpetada võtmekliendisoodustused põhjendusega, et need on nii kaua olnud ja ei vasta ikka päriselt klientide ootustele. Et siis pangasisesed tasuta ülekanded ei vasta hästi klientide ootustele - lõpetame ära ja hakkame teenustasusid küsima, siis tunneb end nagu väärikama võtmekliendina, kuna jaksab ka teenustasusid maksta? Igatahes tegi väga targalt SEB, kes oma passiivsed kliendid kohe läbi helistas ja pakkus tasuta üle-Eestilisi ülekandeid oma uues start-paketis. Lubasin liituda niipea, kui selgub, mis Hansapank oma võtmeklientidega edasi peale hakkab või ei hakka. Elionist ja EMTst sai lahkuda eelmine aasta - ja ei kahetse üldse, hunnik raha on suurettevõtete taskutesse jäänud voolamata selle aasta jooksul ja teenus on paremaks isegi läinud.

Keegi just küsis, et mis mõte on nendel Skype´i tasulistel teenustel, et kas keegi üldse kunagi on ostnud seda Skype krediiti. Mina näiteks olen. Mitte helistamiseks - helistanud olen vist üks kord välismaal Skype´iga WiFi võrgust mobiililt, hoopis mugavam on SMSide saatmine ja odavam ka. Kuna telefon sünkroniseerib kontaktid Outlookiga ja Skype ka, siis on kõik kontaktid alati olemas. Sõnumi saatmine maksab 0,078 EUR ehk ca 1,25 EEKi. Ja arvutilt sisse klõbistada on ka lihtne. õ=ö, muidu tehakse ühest SMSist mitu...

w-pesakaameraotse

Technorati – sildid:

Kommentaare ei ole: