29.4.08

Käes on prügikollivaatluse aeg

Rändekaardi järgi on praegu aktiviseerunud ka prügikollid, kes sodi metsa alla veavad. Eriti aktiivsed on nad enne 3. maid, kui algab suurpuhastus. On ikka lollid, koristavad kõik tasuta ära, mõtlevad prügikollid ja veavad sodi aina suurema hooga. Ja juba ammu on vedanud, isegi kui lapsed teeääri koristasid.

Nüüd on aeg piksilmad, teleobjektiivid ja veebikaamerad üles seada. Kotka- ja toonekurekaamera kõrval saab näha prügikollide dramaatilist pere-elu ja nende asjademaailma ehk siis millist sodi nad on kokku korjanud ja mida soovivad põõsa alla sokutada.

Vaatluspunktid on igatahes valmis, loodetavasti on varsti ka põnevat materjali. Küsimus lugejale: kuhu peaks helistama ja mida tegema, kui näed sodi poetavat prügikolli?

29. aprillil nägi prügikollide tegevusväli Valge tn 4d välja selline:

w-valge4d

Siia hakkas koormate viisi sodi tulema juba peale maa tahenemist, paneel juurdepääsutee eest on juba ammu ära lükatud. prügikollide partim vaatlusaeg on varahommikul enne 7 ja hilisõhtuti, kuid hommikul siiski rohkem. Nii räägivad kohalikud vaatlejad. Eks näis, milline on pilt mõne nädala pärast ja kuidas see muutuma hakkab.

1051 "Leiukoht" kaardil.

Kommentaare ei ole: